Om Citycamping.dk

Bo tæt på byen
CityCamping pladserne er placeret i, eller TÆT på en større by med aktiviteter og gode muligheder for shopping.
 
På en CityCamping plads er du TÆT på byen med dens tilbud og alligevel TÆT på naturen og friheden. 
 
Fra en CityCamp plads er der gåafstand eller cykelafstand til centrum med spændende spisesteder, restauranter og caféer.
 
CityCamping er byferie
CityCamping betyder TÆT på offentlig transport, TÆT på svømmehal eller badeland, TÆT på biograf og teater, TÆT på museum og kulturhus. TÆT på hvor tingene sker!
 
VELKOMMEN TIL CITYCAMPING – OG KOM TÆT PÅ!

CityCamping i stedet for hotel?

Har du overvejet at benytte en af de mange CityCamping pladser i stedet for hotel, når du enten skal på ferie eller blot på et kort visit i byen?
 
Det kan være en bekostelig affære at rejse til storbyen for at holde ferie eller blot deltage i barnedåb, koncert eller sølvbryllup – når man foruden selve rejsen, fornøjelser (og eventuelt gave) også skal overnatte på et centralt beliggende hotel. Men hvorfor ikke bare tage en overnatning eller to i en hytte på en campingplads i nærheden? 
 
DK-CAMP’s 18 CityCamping pladser ligger alle inden for en radius af 10 km fra en større by.
 
CityCamping for alle
CityCamping er for alle – du behøver absolut ikke være erfaren campist. Du kan komme med dit telt, campingvogn, autocamper eller blot med din kuffert i hånden. Langt de fleste CityCamping pladser udlejer fine hyggelige hytter, og så kan du samtidig bruge alle faciliteterne på campingpladsen. Og nyde at være i en skøn oase tæt på byen med kort afstand til alle dens aktiviteter, spisesteder, shoppingcentre og seværdigheder. 
 
CityCamping er et supergodt og prisbilligt alternativ til både hoteller, B&B og Danhostels. 
 
“Når tøserne og jeg tager ind til byen for at shoppe og hygge, så tjekker vi da ind i en hytte på en CityCamping,” smiler Mette Sørensen (46 år) og uddyber:
 
“Det er meget hyggeligere, mere frit, og så er det billigere. Hvis vi en aften ikke gider lave mad eller tænde op i grillen, så tager vi på restaurant eller café og nyder livet – det er der jo så plads til i budgettet!”
 
Trygt og godt
Også for autocampere er CityCamping en ideel måde at komme tæt på byen – her er gode betingelser for din autocamper, og der er QuickStop, hvis du skal hurtigt videre. På en CityCamping kan du roligt lægge dig til at sove om natten, for der er altid nogen i nærheden. Og du slipper for overbærende blikke og ridser i lakken.
 
DK-CAMPs CityCamping giver dig let adgang til bylivet på en helt fri og tryg måde.
 
Norske autocamperfører Magna Lie (65 år) og hans kone er da heller ikke i tvivl – de kører altid ind på en CityCamping, når de besøger Danmark:
 
“Det er så vældig fint at bruge CityCamping. For der er bare kort vej ind til centrum af byen med gode bus- og baneforbindelser. Det er en vældig stor fordel for os,” siger en begejstret Magna og tilføjer:
 
“Og vi kan ikke lide at sove på en parkeringsplads, for der er det ikke så trygt!”
City Camping
City Camping
City Camping