Camping i Vejle

Ferie på Vejle egnen er storslået natur, nationale klenodier og attraktioner i verdensklasse - kombineret med bylivets puls, et rigt kulturliv, shopping og gastronomiske oplevelser. Lad dig begejstre! 
På en holm midt i Vejle Ådal blev Vejle anlagt i 1100-tallet. Byen fik købstadsprivilegier i 1327, men førte en relativ stille tilværelse helt frem til industrialiseringen i midten af 1800-tallet. Herefter tog udviklingen for alvor fart, og Vejle er i dag en moderne, attraktiv købstad i en rivende vækst, og regionshovedstad for Syddanmark.
 
Byen oser af kultur og hygge, og atmosfæren i byen er storbyagtig. Vejle har en spændende gågade med et levende handelsliv, smukke historiske huse og små hyggelige sidegader. I Musikteatret kan du opleve de store navne indenfor teater og musik, og på Casino Munkebjerg er der en international stemning. 
 
Byen byder også på flere spændende museer. Til højdepunkterne hører det nyrenoverede Vejle Kunstmuseum, der huser en af landets mest spændende samlinger af dansk og europæisk grafisk kunst, samt Økolariet; et spændende viden- og oplevelsescenter for natur, miljø, og energi. Seværdig er også Vejles ældste bygning, Sct. Nicolai Kirke, fra midten af 1200-tallet, og byens vartegn, Vejle Vindmølle, fra 1847. 
 
Skovene omkring Vejle byder på naturoplevelser udover det sædvanlige. Til højdepunkterne hører Munkebjergskoven med dens stejle skrænter og Dyrehaven med dådyr og sikahjorte. 
 
Den verdensberømte komponist Jacob Gade, ikke mindst kendt for sin Tango Jalousie, er født i Vejle.
 
Vejle centrum.
Her er hyggelige torve med, gamle huse samt et fantastisk handelsliv. Besøg Torvehallerne, Musikteatret eller Grejsdalen med den utrolig flotte natur. Spil golf på Munkebjerg eller fang en fisk i det gode fiskevand i omegnen.
Kun 26 km til Legoland og 20 km til Givskud Zoo